NL
EN
COSMETIC PEDICURE

Manicure, Spa Manicure

Dit is iets wat u uw handen niet moet onthouden. Uw nagels en nagelriemen worden op en top verzorgd. Desinfecteren, nagellak verwijderen, vijlen, handbadje, scrubben, nagelriemen terugduwen, handcrème opbrengen, kleurloze nagellak.

De manicure behandeling kan ook uitgebreid worden met een voedende warme hand/nagel olie, een luxe scrub behandeling, een hand masker en een heerlijke hand massage. Voor de echte liefhebber kan de manicure behandeling worden uitgebreid met een verzorgende paraffine bad.

Kunstnagels: Acryl en Gel

Bent u niet tevreden met u nagels? Wilt u bijvoorbeeld langere en sterkere nagels dan zijn kunstnagels een optie. Wij hebben zowel acryl nagels als gel nagels van het merk CND en OPI. Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor de acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een penseel op de nagel aangebracht. De acryl wordt hard in enkele seconden. Acryl nagels zijn sterk,duurzaam en ideaal voor mensen die nagels bijten. Gel is een stroopachtige substantie die uithardt onder het licht van een UV lamp. Bij deze behandeling wordt een laagje gel over uw eigen nagel aangebracht, uitgehard en in vorm gevijld. Gel nagels zijn flexibel, transparant en hebben een mooie glans.

Ik ben lid van
Pro Voet Pro Cert